Ny mobil ?!

Hejsan. Idag har inte hänt mycke, ja & Cornelia tog en koort sväng till Visättra. Ah & pappa sa nyss att ja kanske skulle få en ny mobil, men inte så dyr, eftersom min har gått sönder & ja har min lillebrors mobil som bara har IR, rätt irreterande, har aldrig behövt använda blåtand, eller vad de heter (a). Men ja har tagit fram en mobil, i olika färger, men undrar bara vilken färg, vet ni :) ?



PlayNowTM arena

Direktåtkomst till musik, spel och allt annat du behöver för att fräscha upp telefonen. PlayNowTM arena är mer än en butik - det är en unik multimediaupplevelse. Shoppa via telefonen eller gå in på PlayNowTM arena via datorn.
Lär dig mer - Häng med på en online-tur Läs mer

Walkman®-telefon

Ta med dig dina favoritljud - alltid, överallt och hela tiden. W902 är inte bara en mobiltelefon. Den är en bärbar musikspelare också. Läs mer

Walkman®TM-spelare med equalizer-förinställningar

Med det tydliga och intuitiva gränssnittet till Walkman®-spelaren är det lekande lätt att navigera bland låtarna. Och för att få ett ljud som passar din musiksmak kan du testa någon av de åtta equalizer-förinställningarna.

Radio

Det ligger musik i luften - ratta in och digga. Telefonen har en inbyggd FM-radio.

Blixt

Dåligt ljus är inget problem. Använd blixten och ta fina bilder även inomhus.

BestPicTM

Aktivera BestPicTM för att ta nio bilder i snabb följd - med en enda tryckning på avtryckaren. Behåll dem du gillar, radera resten.

TrackIDTM - musikigenkänning

Vad var det för en låt? Spela in några sekunder av en låt så hämtas låtnamn, artist och album till telefonen på ett ögonblick med hjälp av TrackIDTM (drivs av Gracenote Mobile MusicID). Se hur det fungerar

Videoblogg

Du får en egen blogg tillsammans med telefonen. Så varför inte lägga till lite rörliga bilder? Ta ett videoklipp, med bara några klick laddar du upp det.

Shake control

Det enkla sättet att byta låt: det är bara att skaka telefonen. Aktivera Shake control-funktionen, tryck och håll in Walkman®-knappen och skaka på telefonen. En vibration meddelar dig att låten har bytts - en ny låt väljs slumpvis från din spellista och spelas upp automatiskt.

Unik mediaerfarenhet

Ditt medium och möjlighet att avnjuta det på samma ställe. Bläddra från musik och fotoalbum till video. Njut av bildspel tillsammans med favoritmusiken.

Spellistor efter humör - SensMeTM

Skapa spellistor utifrån låtarnas tempo och stämning. Långsamt eller snabbt, glatt eller sorgset - med SensMeTM väljer du låtar på ett humördiagram med två axlar. Learn more - see the video

Räkna dina steg med Walk Mate

Telefonen har en förinstallerad stegräknare Det användarvänliga programmet Walk Mate är aktiverat hela dagen. Det håller koll på hur många steg du har gått och hur många du har kvar för att nå ditt dagsgenomsnitt. Lägg bara telefonen i fickan så är du redo att knata!


Kommentarer
Postat av: H A N N A H

första lätt (A)<3

2009-03-13 @ 20:40:30
URL: http://barahannuh.blogg.se/
Postat av: Anonym

lila lätt

2009-03-26 @ 18:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0