Ny blogg! :)

Nu har jag en ny blogg ; www.LindaN.devote.se, anledlingen till att jag byter är för att devote är bättre & blogg.se har knasat sig för mig ett bra tag. Så följ min andra blogg också! :)

Bli medlem!

Snälla klicka http://www.freestreet.se/?r=11500 för min skull & bli medlem! :)

Jag kommer ihåg..

.. när man sa soet hela tiden.
.. när man avnände svea-mössa.
.. när man ville var fjortis.
.. när fjortis tiden var inne.
.. när man kunde klä sig som man ville.
.. när man var så jävla nervös för np.
.. när man var liten.
.. när allt var bra.
.. när man inte behövde oroa sig för något.


Oscar spelar :) <3


Förlåt, men du är förfan grym Hjortsberg ;o !

Kan man älska britney såhär mycke (?)


Asså jag bara måste, jag kan inte hålla mig ifrån skratt!

Rubrik fri dag

Hejsan alla bloggläsare! , haft en bra dag? Själv har jag haft en toppen dag, förutom all städning, & jag är fortf. inte klar (a) , tittade lite i min gaderob på saker jag inte kan ha längre, hanna ska få två kjolar & två tunikor, såklart om hon vill ha dom! Vissade mamma nyss sjukt många skor som jag vill ha! & som vanligt får man svaret efter man har sagt, allt de där vill jag ha! så blir svaret alltid ; vi får se. Just nu lyssnar jag på en låt, jag verkligen älskar den! Lägger in den lite senare i inlägget. Asså en sak, helt sjukt, jag hittar bara en ballerinasko, andra är borta & sen har jag två andra skor, men dom är sönder, visst går dom att använda, men liksom, ah. Dom är ''öppnare'' än ballerinaskorna till & med, såna här slippin eller något liknande :o ! & sen får jag inte låna mammas pumps, jag blir så sur! , men jag har bestämt mig för att gå barfota till skolan i morgon, eftersom vi aldrig åker & köper ett par skor till mig, när jag verkligen behöver de?! Mamma köper skor heeeeela tiden, även samma modell men en annan färg, eller samma modell liksom, men något annat mönster eller vad man ska säga, asså åh!

-



Tittade lite på youtube, så sökte jag på johan palm, stor kärlek på han. ialf så kom de här upp, jag skrattar fortf. åt de! Såklart man älskar Johan palm, men att man blir galen (?)

Cornelia hära!

Nu äre så att Cornelia Palm är här. Hahah, vilken persentering! I morgon blir de troligtvis bio med Cornelia :)
Men nu ska vi typ göra, något ialf. Lite bilder kommer ialf, när dom är i datan såklart ;)


Cornelia goes sexig xd

Min lekstuga, kärlek på den :)) !

Cornelia, igen :)



Mer bilder senare :) !

JAG VILL UT, JAG FÅR SERIÖST PROBLEM!

Asså shit vad jag vill ut & röja runt! , hahah nej kanske inte, men jag vill bara ututut! I morgon ska de bli kalas väder! Jag hade hoppats på en sag med Hanna bästavän, men hennes kusiner är där. JAG VILL BADA FAN :o ! Nej, jag vet inte vad jag ska ta mig till! , Juste ja, jag kan inte ladda in bilder från mobilen, igen. Jag tror jag får damp! Men nej, nu ska jag inte dra över de här på er.

Jag är med & tävlar! :))


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Nu är jag med & tävlar om en urgullig tunkia (den på bilden, tror jag ;))
Den är värd ca 380 kr tror jag. Skulle vara kul att vinna den! Jag älskar den ! :))
Var med & tävla vettja!

Svenne banan


Snabbt inlägg

De här blir ett väldigt kort inlägg, men jag var tvungen att slänga in ett, ska möta hanna om 45 min & så ska jag äta & i min takt tar de typ en timme, så vi får se hur dehär går.

Outfit, ja allt är förstört

Idag blir de ingen outfit, eftersom kamran inte funkar, den har inge batteri & teknisk som man är fattar ja inte mycke om hur man laddar jäveln! & jag som skulle ha tagit med mig den till Lina :o ! Nej usch, nu är jag sur, & ska klä på mig & sen gå till Lina, dagens klädval blir nog samma som igår!

Frukost

Godmorgon! Vad ska alla göra idag då? Själv ska man bara sitta här hemma & chilla. Grymt skönt :)) ! Men nu ska jag faktiskt ner & äta frukost, bilderna från igår kanske kommer, om dom vart bra vill säga ;) . & sen dagens outfit kanske kommer också!

Sov dags!

Nu har jag varit hemma en stund & jag känner att jag verkligen vill gå & sova, så nu ska jag göra de! Hoppas ni får er en skön natt, godnatt älskar er!

En vår promenad med Hanna, alltid lika mysigt!

Jag ska möta Hanna om 20 min nedanför min backe. Vi ska ut & gå, alltid lika mysigt med Hanna! Dagens outfit, eller ah, de jag ska ha på mig när jag går kommer ;) , bilderna är bara lite sega på att hamna i datan. Senare ikväll kommer antagligen bilderna, bror på hur dom vart. Säkert inge bra, så ah. Men vi får se! Nej nu ska jag titta om bilderna är klara, mysa lagom där hemma framför datan, eller kanske tvn? Vad ska ni göra ikväll? :))


Kvällens hår - uppsatt

Väst - ?
Vit tjocktröja - Stadium
Blå t-shirt - H&M
Vitt linne - H&M
Jeans - Cubus

Nej nu måste jag kila! Bilderna kommer i morgon eller senare ikväll!
Hanna & jag kommer äga alla!



I am home!

Nu är jag hemma & ska ta & sminka mig. Ska ta kort vet ni ;). Så bilderna kommer sen & ett längre inlägg kanske!

Nu far jag snart till Hannah

Nu drar jag snart till Hannah, mamma kör mig, tack :)). Sen vet jag inte vad vi gör. Sitter & äter godis & babblar killar såklart. Jag har städad klart. Allt ligger i garderoben :$ , nej jag skojade. men fifan vad saker jag har i garderoben! :o

Blondinen är framme!

Nu är jag äntligen blondin igen. Åh vad jag har saknat de! Jag har ju bara slingat, så hela håret är inte blont, men de kommer blekas nu i solen! Super bäst :D ! Men ialf, de inlägget om Emely & Maria stämmer typ inte längre, jag pratade med Maria & jag hade uppfattat de lite fel. Men just nu städar jag & ska snart till Hannah & sova där, hoppas micka följer med! Gud vad kul de skulle bli, jag umgås ju inte så mycke met Micka.. Men jag ska ringa micka & se om hon ska med, sen ska jag fortsätta att städa.

Hos mormor

Nu är jag hos mormor, jag tittar på sjukhuset just nu. Sen blir de väl arlanda & sen grannfejden. Riktigt mysigt! Asså jag har ju inte varit i skolan idag, men njag blir faktiskt riktigt besviken på några, att bara lämna Emely själv, jag trodde defenetift inte att Maria va sån som Emely påstår. Jag litar inte på någon helt, men asså som hon förklarar de som börjar man ju undra? Men ialf, nu ska jag titta sms & sen sätta mig i soffan igen. De blir inget inlägg på morgonen i morgon, Blir ett inlägg kanske när jag har klippt mig. Jag säger bara ; VÄLKOMMEN BLONDIN IGEN :D !

Sjuk

Jag har inte tänkt att säga förlåt för att jag inte har skrivit något på senaste tiden, jag tänker inte ha en blogg för att jag ska ha något tvång att skriva i den? Hur kul skulle de då blir för mig att ha en blogg? En blogg ska ju inte bara vara bra genom att läsa, bloggaren måste ju tycka att de är kul att blogga också, sen skiter jag i hur de går för bloggen? Bloggen är som en dagbok för mig. Så jag skriver när jag har lust & ah, när jag orkar helt enkelt. Där har ni en bra förklaring varför jag inte bloggar varje dag, varannan minut & varannan sekund, jag orkar helt enkelt inte! Jag har ett liv utanför bloggen & vill absolut inte att jag ska bli fast i bloggen på något sätt, så att jag till & med tar bloggen framför dom nära & kära, hur många skulle tycker de var kul liksom? Jag tror ialf inte på så många. Men de är många av mina kompisar som tycker jag bloggar för lite, men som sagt, JAG BLOGGAR NÄR JAG ORKAR & HAR LUST. Så snälla, sluta gnäll! Men ja, nu ska jag inte vara så himland negativ. Första dagen i skolan vart inte så mycke av för mig. Jag har varit sjuk på våra två studiedagar också, & idag var jag nog mer hemma för att jag mådde så dåligt igår & ah, jag kände mig inte fräch, men rinnande näsa, hur kul är de att vara i skolan då? Inte speciellt tror jag! Men har jag inte feber i dag eller i morgon kommer jag nog i morgon! Men när jag vaknade gick jag ner & la mig i soffan & tittade på MTV, jag älskar den kanalen just nu! , rena livet (a). Men ialf så gick jag & gjorde te & gjorde mackor. När jag håller på med den sista mackan vart jag yr & illamående. Jag är ju inte illa mående så ofta, eller ja, inte magsjuk. Så jag är inte vann, så jag brukar få inprencipt panik! Jag får i mig en macka trotts allt & somnar i soffan & nu har jag vaknat. Men ja, jag är väl bara hemma & tar de lungt i dag, & laddar för skolan i morgon. Jag längtar faktiskt, att få träffa kompisarna igen. Jag har ju bara träffat Oscar & Hannah tror jag innan jag åkte till fjällen. Men vi hade ialf riktigt mysigt! Men igår låg jag i sängen & pratade med Tamina (juste hon, eller jag gjorde en blogg till henne, alla måste titta! :D ; www.ttaminas.blogg.se) & så roppar mamma på mig, så jag går ner, då hade Nicklas fått sin nya mobil så jag fick hans, värdens sämsta, alla knappar funka rinte ens, men den har blåtand. Jag skulle verkligen behöva en ny mobil nu! Jag tror faktiskt att jag vill ha en sån som Nicklas har nu! Här kommer några mobiler, som jag antingen skulle kunna tänka mig, eller inte, som jag har haft & den jag har nu.


Den här mobilen har jag just nu, exakt en sån, där de står vodafone där nere.
Den mobilen dissar jag på en gång, förutom kamran, den är okej.
Men den kanske är så dålig för att mamma fick den gratis när hon teknade vodafone abonemang & de var väl snart 7-8 år sen.
Riktig gammal! , den var bra, men på sin tid.

Riktigt häftig mobil tycker jag! Eller bara den rosa färgen, själva mobilen kan slänga sig i väggen, men kan mobiler sånt?! En sån hade jag i svart innan jag tog över Nicklas gamla, har bara ir. Som sagt, Nicklas mobil den också. De känns som att Nicklas ska få nya mobiler nu & jag bara tar över hans gamla, piss mobiler :o , han använder sin mobil inte ens?!
(Den svarta mobilen går inte att lägga in)

JAG VILL HA TILLBAKA MIN FÖRSTA WALKMAN TELEFON!
Den ligger brevid mig alldeles död & funkar inte ett smack. Jag saknar den, men den va piss dålig!

Jag skulle aldrig kuna tänka mig ha en sån! Men den ser så häftig ut?

Är den mobilen så dålig som många säger? Tamina har ialf fått lämnat in sin några gånger & jeppe knäckte sin mitt i tur, BOKSTAVLIGEN!

Rätt cool, men usch så sega knappar!
Asså ska jag vara seriös så tror jag att jag har hittat min älskling! Dyr är den fan, men jag vill verkligen ha den & folk säger att den är jätte bra!

Här är den, min älskling! Den kostar bara runt 4000, asså jag fattar inte varför jag jämt ska hitta dom dyraste mobilerna, för mammas & pappas ekonomi liksom :o ?!

Ingen walkman som jag vill ha, men 5 migapixlar, sonyericsson, walkman spelare, ja.
Pappa erbjöd mig den, för han fick den för 600 kr. Men jag sa nej, jag har bestämt mig för min älskling.
Men jag vet inte längre. Kanske inte så kul att ha liksa dan mobil som lillebrorsan, eller?
Då var de slut på mobiler!

Olika designer, kan inte skriva, puss!



Taminas design! Juste ja, hon har skaffat blogg, riktigt bra, även för bara två inlägg! ;)
www.ttaminas.blogg.se

Den designen jag har just nu!

Funderar på att lägga upp den, eller vad tycks?

Cornelias design ; www.palmen.blogg.se


Ja ni, vilken design tycker ni bäst om? Kommentera gärna, vill veta just din åsikt!

Bröstcancer


Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern.
Var vänlig och sänd henne vidare till din egen blogg så att hon kan nå sin destination.
Be en bön för alla som har drabbats av denna förfärliga sjukdom.


Var med du också!


Designdesign & design

Jag hade tänkt att göra en ny kategori ; Design.
Eftersom jag älskar att göra olika sorters design så hade jag tänkt att göra några också, men inte lägga upp dom.
Jag gör även design till andra. Vill ni ha en alldeles speciell, som ni har gjort, skicka den, så lägger jag in den på just din blogg! Blogga lungt! :)

Gårdagen började bra & slutade dåligt, samt hungrig!

Hejsan alla söta bloggläsare :D ! Igår var jag med Hannah & Oscar, faktiskt riktigt kul! Vi var vid någon brygga & badade fötterna, så jävla kallt! Hannah fick vad cp ryck i tån, hihi (a. Men ialf så skulle Oscar hem & vi hade bestämt att ja & Hannah skulle komma till han sen, men så fick jag inte såklart & jag tänker inte gå in på de. Men jag åt ingen middag igår för jag var så jävla sur! & jag hade inte tänkt att äta frukost heller, får se vad dom säger, men dom kan fan inte tvinga mig! Pusshej!

Blondinen i mig sticker ut ibland, trotts allt..

Just nu sitter jag & pratar med Cornelia,
hon säger att hon kan simma till Gotland från sin pappa, eftersom han bor i nynäs,
& jag trodde liksom att hon hade de också,
blooondin varning :)

Jag älskar dig

Bloggpausen är över!

Hejsan alla läsare, usch vad jag har saknat er! Jag hoppas dom som brukade läsa fortsätter att läsa nu, jag kommer fortf. blogga i www.lindaochhannah.blogg.se också! Men jag har fixat något, så snart kanske jag till & med känar lite stålar på dena blogg, hur kul är inte de :) ? De är inte mer än 1 krona för något, men tänk, de kan ändå bli en del! Hoppas de går bra, mejlade dom nyss & vi får se hur de blir, annars får mamma hjälpa mig, om de inte hjälper vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får antagligen ge upp mitt letande om att käna pengar på dena blogg!
Jag hoppas att ni inte har saknat mig alldeles för mycke! Snart ska jag antagligen till solbryggan med bästavän - Hannah, frågade nyss Oscar om han skulle med, han sa kanske, vi får se hur de blir med de, men de var faktiskt lite kul igår när vi var där, de kommer bilder nedanför, när jag är klar med skrivandet ;), dagen outfit kommer nog också, om jag orkar ta kort med webben & om den funkar, asså jag hade faktiskt tänk att prova göra en video inlägg, får se hur de går, men de blir med webben isf & vi får som sagt se om den funkar, men nej, nu ska jag få tillbaka mina gamla läsare & kommentera alla andras bloggar, får se hur det går, ha de bra så länge!


Ja, gårdagens outfit där ialf ;)

Muppen själv där till höger. Jag älskar dig Hannah <3

Hanna i vit tröja, Rebecca i svart adidas & Oscar i blå tröja, ute på isen vid solbryggan :) !

Hanna, Rebecca & jag i hög person, älskar er tjejer! <3

Oscar längst ute, Rebecca i svart & Hanna i vitt, jag närmast kamran.

RSS 2.0