-

Bloggpaus, nås på ; www.LindaochHannah.blogg.se

17/03


(sommaren 08 - jag saknar!)

Hejsan :D !
Idag har de inte hänt så mycke, men ja tror faktiskt att de blir första videoklippet idag, videoblogg (a).
Får se om de funkar, men nu ska ja göra en & testa, så videobloggen får tala för sig själv :D !

Mobil sönder, data sönder, vad står på tur nästa gång?

Hejsan. Förlåt för dålig upptadering, men de är så att ja har varit skit sur, för de första så gick min mobil sönder & nu har jag ingen data, eller ja får använda min lillebrorsas, tack Nicklas :) <3. Men ja ialf & för några dagar sen gick min radio sönder också, men teknisk som man är hade ja rört någon knapp (a). Pappa lagade den & nu är de frid & fröjd. Men min mobil, asså seriöst, den har gått sönder två gånger?! Men ja ialf, ska antagligen få en ny mobil & om min data inte går att laga ska ja få en ny data också (a), bortskämd som man är :D. Men nu måste ja fixa mig, Hanna kommer snart & plockar upp mig, får se om de blir något inlägg ikväll, kan inte lova något, kanske inte ens får låna Nicklas data, men ja hoppas att jag får de (a), men nu ska ja gå, pussshej :D !

14/03

Hejsan. Äntligen otursdagen över, jag skrämde Cornelia igår eftersom vi åkte buss så ja trodde vi skulle krocka eller något liknande. Som tur va så hände inget. Men idag ska Cornelia komma hit, jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men Nicklas, mamma & pappa drar till waxholm, Nicklas fick ett ' erbjudande ' om att stå för tullinges 97or idag, på en cup i waxholm, eftersom båda målvakterna va sjuka! Men nu ska jag nog ner & äta frukost, pusssshej :D !

Ny mobil ?!

Hejsan. Idag har inte hänt mycke, ja & Cornelia tog en koort sväng till Visättra. Ah & pappa sa nyss att ja kanske skulle få en ny mobil, men inte så dyr, eftersom min har gått sönder & ja har min lillebrors mobil som bara har IR, rätt irreterande, har aldrig behövt använda blåtand, eller vad de heter (a). Men ja har tagit fram en mobil, i olika färger, men undrar bara vilken färg, vet ni :) ?



PlayNowTM arena

Direktåtkomst till musik, spel och allt annat du behöver för att fräscha upp telefonen. PlayNowTM arena är mer än en butik - det är en unik multimediaupplevelse. Shoppa via telefonen eller gå in på PlayNowTM arena via datorn.
Lär dig mer - Häng med på en online-tur Läs mer

Walkman®-telefon

Ta med dig dina favoritljud - alltid, överallt och hela tiden. W902 är inte bara en mobiltelefon. Den är en bärbar musikspelare också. Läs mer

Walkman®TM-spelare med equalizer-förinställningar

Med det tydliga och intuitiva gränssnittet till Walkman®-spelaren är det lekande lätt att navigera bland låtarna. Och för att få ett ljud som passar din musiksmak kan du testa någon av de åtta equalizer-förinställningarna.

Radio

Det ligger musik i luften - ratta in och digga. Telefonen har en inbyggd FM-radio.

Blixt

Dåligt ljus är inget problem. Använd blixten och ta fina bilder även inomhus.

BestPicTM

Aktivera BestPicTM för att ta nio bilder i snabb följd - med en enda tryckning på avtryckaren. Behåll dem du gillar, radera resten.

TrackIDTM - musikigenkänning

Vad var det för en låt? Spela in några sekunder av en låt så hämtas låtnamn, artist och album till telefonen på ett ögonblick med hjälp av TrackIDTM (drivs av Gracenote Mobile MusicID). Se hur det fungerar

Videoblogg

Du får en egen blogg tillsammans med telefonen. Så varför inte lägga till lite rörliga bilder? Ta ett videoklipp, med bara några klick laddar du upp det.

Shake control

Det enkla sättet att byta låt: det är bara att skaka telefonen. Aktivera Shake control-funktionen, tryck och håll in Walkman®-knappen och skaka på telefonen. En vibration meddelar dig att låten har bytts - en ny låt väljs slumpvis från din spellista och spelas upp automatiskt.

Unik mediaerfarenhet

Ditt medium och möjlighet att avnjuta det på samma ställe. Bläddra från musik och fotoalbum till video. Njut av bildspel tillsammans med favoritmusiken.

Spellistor efter humör - SensMeTM

Skapa spellistor utifrån låtarnas tempo och stämning. Långsamt eller snabbt, glatt eller sorgset - med SensMeTM väljer du låtar på ett humördiagram med två axlar. Learn more - see the video

Räkna dina steg med Walk Mate

Telefonen har en förinstallerad stegräknare Det användarvänliga programmet Walk Mate är aktiverat hela dagen. Det håller koll på hur många steg du har gått och hur många du har kvar för att nå ditt dagsgenomsnitt. Lägg bara telefonen i fickan så är du redo att knata!


Vilken dag!

Hejsan. Ja ni, vilken jävla dag :o ! Asså dagen börjar med Engelska & sen efter de Svenska & sen Kemi, första tanken, jaha vad ska vi spränga nu liksom? Vår Kemi lärare mååste älska att spränga! Men idag eldade vi järn & svavel, svavel är ju hälso farligt & de kan skada klåda, tror ni inte att ja råkar ut för de skiten, de kliar så fuck mycke! Men ja ialf, sen lunch, något äckligt, sen rast, nu kommer ja till saken, SNÖ BOLLSKRIG! Ja skämtar inte, riktigt röj! Men ja ialf, så va såklart jag med, ramalde fem gånger, ja vart mulad av nior, Oscar, Simon, Hanna & Cornelia, men ja mulade Cornelia halft, Oscar & Simon :D ! Ja är stolt, men sen hade vi språk då ja va gyngsur! Men ah, idrott & sen elevensval, tråk. Sen Tumba, men ja skriver om de senare, för ja ska äta, pusssshej :D !

Inga bilder.

Hejsan. Jag vet att jag lovade bilder, men de blir inte så, för dom går inte att ladda in. Har några på bilddagboken! Men ja ni, den där tävlingen skulle vara grymt kul att vinna faktiskt! Man kunde få välja vad de skulle stå på hjärtat & ja skulle vilja ha något liknande ; Malin bästavän eller något sånt. Pågrund av att de har varit lite strul mellan oss, eller ah ja vet inte, men vi har inte pratat på jäääätte länge. Så igår när ja satt & pratade med Simon i tel, så kom ja på att ja kanske skulle ringa Malin idag, men de blir mycke av, nej ja kan ju inte prata. Men ja kan alltid ringa utan att säga något ;) ? Men ah ialf, så såg min gårdag ut såhär ; Skola, började 09.20 & vi fick skippa slöjden för hon va sjuk, men tror ni att Hannah & ja kunde gå hem eller, nejnej, vi skulle ju vänta på Cornelia & Oscar, så vi väntade & väntade. Tillslut slutar dom & vi missar 09 bussen & vi står vid skolan & pratar lite med Emma, Johan & Simon. När vi kommer hem spelade vi getar hero (stavning) men ja knäckte Oscar lääätt xd. Hahahha, tro mig inte. Men seriöst, han va äckligt grym ;o ! Men ah ialf, så gick vi ut, till lekparken, jippi! Hahha, vi ringde till Oskar & pratade lite, hahahah, Oskar & ja drev med varann, men kul va de fan! Ska antagligen träffa han i sommar, men egentligen ska ja träffa Johanna, men de blir liiite svårt att inte träffa Oskar när man är med Johanna, eftersom dom bor i samma hus ;). Men ah, sen gick vi hem & Oscar fick se mitt rum, ja tycker synd om han :o ! Vilken kille skulle liksom vilja se mitt rum ?! Rosa med hjärtan, ja skäääms :$ ! Men hahah, han tyckte de va coolt ;). Fattar inte hur, men ah. Sen gick Oscar hem & ja va sååååklart tvungen att beskriva vägen, han hade först tänk att ta vägen där bussen går, liksom värdens omväg? Men han kom hem ialf. När han hade gått, så ringde vi, eller ah ja ringde Simon, vi hade rätt kul, hahahah :). Sen så skulle han äta, så va ja faktiskt social med Hannah & Cornelia, men så frågar Cornelias mamma vart ja bor för hon skulle hämta Cornelia, & de ända Cornelia säger är Linda Nyström & hon visste, sjuk läskigt! De kanske beror på att hon är brevbärare, men ialf, sjukt coolt :D ! Men sen så vart Hannah också hämtad & ja satte mig & åt, korv med potatis mos, jag ringde Simon & sen skulle han bubbla & ja vart avensjuk. Efter en halvtimme typ ringer jag han igen & vi pratade runt en & en halv timme. Vi pratade typ om exakt aaallt! Hahahah, men speciellt om att Malin smsar me Eric, hahahah ;). Sen vart de litte fredde prat & sen blandades karro in, ja tyckte de va sjuk fult av fredde de han gjorde mot karro för snart et år sen, men ah. Sen pratade vi om massa andra saker som ja inte tänker ta upp här. Men ah, ett inlägg om fredagen - lördagen kommer, ja lovar! Pusssshej :D !

Filmdags.

Hejsan igen. Nu ska jag lägga mig i sängen & titta på film, vet inte vilken än. Något bra filmtips (a) ?

Nu är jag med & tävlar!



De ända du behöver göra är att klicka på bilden, så kommer du på en gång till inlägget där du kan vinna!
Men tävlingen slutar fredag den 13 mars, så de är bara att skynda på! :)


Sjuk

Hejsan. Idag är de en sjukling dag för mig, jag kan inte prata & har typ skit ont i halsen & tror ni inte att den där grejen i halsen har blivit större :o ? Nej, mamma säger de & den gör mycke ondare nu! Asså ja börjar undra vafan ja gör med min hals? Ja kan inte ha ont i halsen utan att tappa rösten? De är ju helt sjukt! Första gången ja tappade rösten va veckan innan höstlovet tror ja, visst ett halvår, men sen dess har ja tappat rösten 6-7 gånger. Är de normalt på så kort tid & sen innan höstlovet aldrig har tappat rösten förut? Nej jag vet inte. Men jag vet att ja har varit lat & inte orkat skriva. Men läxor är läxor, eller hur? Ehm, ah men ja vet faktiskt inte mer. Kommer antagligen bilder från sportlovet senare idag & sen kanske bilder från igår, när jag va med Hannah, Cornelia & Oscar. Ha de så bra, pusssshej :D !

STAN :D !

Hejsan. Snart åker ja till stan med rebecka :D. Ja hinner inte med något jätte inlägg nu, men kanske när ja kommer hem, ja ska ialf sätt amig ner & skriva hur de va med Cornelia. Nu har ni något att vänta på också.

Godmorgon!

Hejsan. Idag ska ja sova hos Cornelia, jippi! Så de blir nog tyvärr inget inlägg senare ikväll, kanske ett när vi är inne. Men vi skulle direkt till Haninge & träffa Kevin, jeppe & Tamina, ja tror Tamina skulle me ialf (a). Sen hem & kanske äta, fixa oss & sen ut i nynäs, de kommer bli ett riktigt röj, eller hur Cornelia :D ? Men ialf innan dehär ska ja vara i skolan, men ja tror inte de är något speciellt, nej vi har bild, usch, de är de väääärdsta som finns, de är lite som Enegelska faktiskt! Men ialf, nu måste ja klä på mig, vet fortf. inte om ja ska ha mjukis eller jeans .. Men just nu sitter jag i mjukis & bh, så kan man ju inte gå till skolan, eller vad tycker ni? Juste ja, ja & Cornelia va ju i tumba & när vi skulle ta bussen hem, kommer bussen, men ser inte oss, så den stannar fett sent, så började han typ bråka med mig ba, amen ni får gå ut, men helvete vi såg bussjäveln inte? & sen när vi hade SL i banslätt så sa han att dom hade glas ' hyttar ' för att dom ska se om de sitter några där, men varför inte utnyttja dom då? Han verkade inte titta där ialf, han förväntade sig att vis kulle stå där, JÄVLA IDIOT! Ja hoppas halft på halft att han läser dehär nu också (a). Men nu måste ja fixa mig, ska möta hanna 08.30.

Ännu en rubrik fri dag.

Hejsan. Idag har varit en otroligt jobbig dag. Dagen börjar självklart med att vakna upp & tänka ; nej, inte veckans längsta dag. Skulle inte förvåna mig om vi går i skolan 6 timmar, om inte mer. Nån som vet hur många timmar de är mellan 08.15 - 15.40? Asså ja tycker de är rätt korkat, kan man inte lägga dom tidiga dagarna när man slutar tidigt? Nej ah de verkar inte så. Men ah ialf, ja tror vi började skoldagen med Engelska de värsta. När ja hör de orden får jag hemska tankar från Banslätt. Sen tror ja att vi hade Svenska med Christina. Ja tycker faktiskt om hennes lektioner nu, ja tycker faktiskt att de vi håller på med är rätt kul, de är väl posetivt? Sen tre grupper, jag då som går i grupp fem hade no, alltså Kemi, jag är ju verkligen grymt rädd för smällar & sånt, så de är inte mitt starkaste ämne. Men ett G har man ialf, riktigt nöjd :). Men ah, Lunch, asså ah äääntligen! Men tyvärr är maten usel, asså usch, ja går helldre & tar en toast i cafeterian, eller något liknande. Efter de vet ja inte riktigt vad vi hade, eller ja juste, Språk, de är också ett sånt här hemskt ord. Usch de är de tråkigaste som finns, men ändå inte. Ja går på extra Engelska, då mitt språk blir ännu värre. Men ah ialf så har vi ju Jocke som lärare, han kände min morbror, eller ah dom gick i samma klass & dom bodde grannar, alltså så betyder de ju att både mormor & mamma vet vem de är. Men ah ialf, så kommer han med att han kanske har sätt mig när ja låg i barnvagn, katastråf ;o ! Men ah, Idrott, de va faktiskt grymt kul! Vi körde något liknande innebandy, men man hade en större boll & en pinne liknande en topps ;). Jag va faktiskt den enda som gjorde mål i mitt lag, grymt stolt :D. Men ah såklart kämpade alla grymt bra :D ! Bra kämpat tjejer (a). Men Elevensval, vi typ flummade runt lite, Hannah & ja låg på golvet & grava (a), micka vart typ fett röd i ansiktet, hahah :D ! Men ah, innan vi började gå runt så pratade vi lite med Oscar, asså sen när man skulle hen, tror ni inte att man blir halft mullad då :o ? Han springer ialf bakom & lägger snö i håret på mig, så rinner de ner i bhn, inte nog med de så tänkte fan inte Maria, & kommer & lägger ner värdens klump i byxorna på mig? Asså ja vart grymt arg & ringde mamma så fick hon komma & hämta mig & Cornelia, eftersom vi skulle till tumba, men ja kommer till de senare. Men ialf ja gav henne en chans, men den är över, seriöst, de va fan lågt, ja som precis har varit sjuk? Asså ah, ja tänker inte prata me henne igen, asså usch, ja är fortf. arg! Bara jävligt synd att inget vart förstört, som mobilen eller något, skulle hon fanimig fått köpa en ny! Men ah, ja åkte hem, bytte om snabbt & sen iväg, men i bilen på väg hem säger mamma att pappa är på akuten, för ljumsken, han har ju ljumskbrock, så sa hon att han kanske skulle bli inlagd, tror ni inte att man blir lite orolig? Men skulle han ha blivit de skulle han blivit opererad antingen idag eller i morgon, asså ja skulle vara rädd, tänk om något går åt helvete? Men ah ialf, när vi skulle gå till bussen precis, så kommer mamma & pappa hem, så mamma kör oss ner till stationen & när vi står vid centrum ser vi tåget, asså man ba typiskt? Men vi tog bussen ist, som fick 43. Bussen om typ 48 eller något. Liksom tre tåg kom innan bussen kom? Fett onödigt att stå & vänta då. Men ah, när vi väl kommer dit ser vi bella & några till, men ja orkar inte förlara vad vi gjorde i ditaljer, men ja Cornelia & bella går i några affärer & tittar. Köpte ansiskmask & läppglans. Men ialf så går vi till Mc Dolands eller va de heter. Så sitter bellar kompisar där & bråkar med bella, asså fett lack man blir, kan dom inte bara skaffa ett liv? Nej tydligen inte. Ialf så ska ja faktiskt gå & lägga mig nu. I morgon kommer de troligtvist bli ett inlägg, får se, men sen ska ja ju sova hos Cornelia i morgon, så de blir liten bloggpaus där ;). Men på lördag blir de ett super långt inlägg, får vi se om ja håller de ;). Men godnatt alla bloggläsare, glöm inte att jag älskar er :D !

Rubrik fri dag (a)

Hejsan! Förlåtförlåtförlåt för inget inlägg, men datan har dampat lagom, eller bloggen har, inläggen har inte kunnats visas, konstigt :s, men ialf så har ja tänkt att skriva om dagarna. Måndagen så var ja med Hanna, mysmys, sen gick jag väl hem & dampade lite på datan, asså seriöst, vid den där start knappen, om ja klickar på den & ska klicka på internet så stor de ; Internet Explorer (inga tillägg), så när ja är inne på internet står de ; Internet Explorer kärs för tillfället med tillägg inaktiverade. Asså jag fattar inte :o ! Någon som kan hjälpa mig liite (a) ? Ialf mer hände inte på den måndagen. Men tisdagen, gårdagen hände väl inget speciellt, tror ja (a) . Nej faktiskt inte. Ehm ah, idag va jag i skolan, åkte hem & sen datan, mat & NÄR AKUTEN :o ?! Usch, hatar stället. Men ah när vi skulle ' skriva ' in mig, så säger mamma vad de är, typ lömnköteln hade svulnat upp sän ja va ' döds ' sjuk ;). Hade ju fått pencelin pågrund av de här när vi va på vårdcentralen, dom grejerna skulle ja ta i 10 dar, de tycker man ju nästan att de ska räcka, för så stor är inte svulnaden? Visst den har gått ner, men inte helt, sjukt läskigt :o ! Men ah ialf så ska vi dit igen om två veckor -.-, uschusch. Men de kunde typ bli ' jätte ' farligt, jag vet inte. Men ah, vi va där i kanske en & en halv timme & vi va där inne mindre än fem min! Helt sjukt, kunde dom inte ba ha tagit in en & undersökt & sen ta prover om de nu skulle vara nödvändigt, jag vet inte. Men ialf så pratade ja nyss me Cornelia, ska troligt visst sova hos henne fredag till lördag (a). Kulkul, vi ska ialf vara i nynäääääääs då :D, eftersom hennes pappa bor där, så vi får se om de blir något Kevin & jeppe, kanske Tamina till & med :D, ska ialf träffa Kevin & jeppe i morgon, jippi (a). I morgon blir de nog inget morgon inlägg, börjar 08.20 -.-, usch på de. & juste idag är de en vecka kvar tills jag ska dra åt tandställningen, förhoppningsvis ?! får jag där nera också, ja hoppas nog på de, så slipper ja gå & spänna mig, mycke skönare att få de gjort! Otroligt att ja sa något sånt, de trodde jag faktiskt aldrig! Ah, som ni ser så har jag bestämt mig för att skriva på ett annat sätt! Roligt (a) ? Men ah ialf så har ja bytt mobil, min har gått sönder, så använder Nicklas gamla, den verkligen suger hål ;o ! Sämre mobil får man leta efter. Men ialf, ja är riktigt glad för att ja har fått in bilderna från mobilen till datan nu, eftersom de inte har funkat förut så :). Men nu ska ner & borsta tänderna, pussshej!

Fjortist test m.m

Fjortist test

( ) Använder idominsalva ?
(x) Har stora solglasögon på sommarn ?
(x) Har mer än 5 st läppglans ? 
(x) Är beroende av tuggummi ?
(x) Har klackskor ?
(x) Har foundation på dig nu ?
(x) Har ögonskugga på dig just nu ?
(x) Använder hårinpackning ?
( ) Har färgat håret ?
(x) Har tonat håret minst 4 gånger ?
(x) Använder ord som : Typ, bah , liksom , dah m.m
(x) Har Proffs hårspray ?
(x) Har " no one " med Alicia Keys på din mobil ?
(x) Spegeln är din bästa vän ?
( ) Sätter e efter ord , som : dåe , nue , jue m.m
(x) Äter lite till frukost ?   
(x) Skriker så fort du får syn på en snygg kille ?
(x)  Använder hårspray varje dag ?
( ) Har Britney Spears nyaste parfym ?
(x) har/ vill ha blont hår ?
(x) Använder parfym varje dag ?
(x) Har sett hsm 2 ?  

mitt resultat ; 

1-9 Varför gjorde du ens de här testet ?
9-14 Du är i riskzon
14-21 Du är fjortis! fjortis ,fjortis! (a)




STEG 1
Namn: Linda
Födelsedatum: 14 juni
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1.70
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Tvilling
Kär: Liite (a)


STEG 2
Skor som du bar idag
: Läder med liten klack
Rädsla: Spindlar!
Målsättning: -

STEG 3
Första tanke när du vaknade:
 Vafan
Sista tanke innan du somnade: -

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
BurgerKing eller McDonalds: BurgerKing
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller Vanilj: Bror på vad, glass såklart vanilj!


STEG 5
Svär du:
Ah
Sjunger du: Ah (a) ! 
Duschar du varje dag: Nej
Gillar du skolan: Nej
Tror du på dig själv: Nej
Kommer du överens med din mamma: Ibland
Kommer du överens med din pappa: Ibland


STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol: M ..
Rökt: Fyfan, nej ?!
Shoppat: Alltid :D
Bakat: Nope
Stulit något: Nope


STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull:
Hahah, neeej!
Blivit kallad hora: Ah
Blivit nerslagen: Nja


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn:
Många
Hur vill du dö: Gammal, smärtfritt & lycklig

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
För få ..
Antal piercings: Räknas två i örat? (a)
Antal tatueringar: Inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Mååånga, ni förstår, ja är käääänd :D


Hemma hoshanna

Hejsan. Nu sitter jag hemma hos hanna &gör inget speciellt,ska snart hem. Ett inlägg senare idag!

RSS 2.0